Een duurzame oplossing voor elk interieur. Contacteer ons
vandaag nog!

Klik hier

MDF-afwerking voor ramen en deuren

Timmer- & Schrijnwerk Hoboma - Algemene afwerkingAanvullend op het plaatsen van binnendeuren en -ramen, kan Timmer- & Schrijnwerk Hoboma ook instaan voor een MDF-afwerking in regio Dadizele. Alle werken voeren we steeds uit met veel oog voor kwaliteit en detail. 

Afwerking op maat van uw interieur

Om het plaatje helemaal compleet te maken, plaatsen we bijvoorbeeld ook gordijnkasten en tabletten en zorgen we voor de afkasting van uw binnenramen. Uw binnendeuren kunnen we afwerken met een mooi deurkader op maat van uw interieur. Deze afwerking voeren we uit met MDF-platen – duurzaam materiaal dat nadien kan gelakt worden in de kleur van uw voorkeur. 

Esthetische oplossingen

Verder zijn we gespecialiseerd in het afkasten van technische leidingen, zoals zichtbare waterafvoeren, verluchtingsbuizen, noem maar op. Ook kan u bij ons terecht voor een naadloze afwerking van saniblocs, toezichtluiken en kastjes in MDF. Wij zorgen steeds voor een esthetische én kwalitatieve oplossing. 

Graag het vakmanschap van Timmer- & Schrijnwerk Hoboma in Dadizele inschakelen voor een MDF-afwerking? Neem vandaag nog contact op voor extra informatie of een vrijblijvend voorstel.