Een duurzame oplossing voor elk interieur. Contacteer ons
vandaag nog!

Klik hier

Laminaatvloeren in tal van stijlen

Timmer- & Schrijnwerk Hoboma - LaminaatvloerenLaminaat is een volwaardig alternatief voor parket en is dan ook de favoriete vloerbekleding voor nieuwbouwwoningen en renovaties. Met dit type van vloer kan u werkelijk heel wat verschillende soorten effecten bekomen. Als schrijnwerker neemt Timmer- & Schrijnwerk Hoboma de plaatsing van laminaatvloeren in Dadizele dan ook met veel plezier ter harte. 

Voordelen van laminaat

Een keuze voor laminaat wordt vaak gemaakt vanwege het zachtere prijskaartje, maar ook op esthetisch vlak hoeft een laminaatbekleding niet onder te doen voor een parketvloer. Naargelang het type zijn er ook al laminaatvloeren waarbij de houtstructuur voelbaar is. Verder zijn laminaatvloeren verkrijgbaar in tal van patronen en dessins, zodat u een uniek effect kan creëren dat perfect aansluit bij de stijl van uw interieur. 

De perfecte vloerbekleding voor moderne woningen

Laminaatvloeren zijn geschikt voor alle ruimtes van uw woning – ook voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Omdat vloeren in laminaat gemakkelijk te onderhouden zijn, worden ze vaak geplaatst in moderne woningen waar comfort en onderhoudsvriendelijkheid essentieel zijn. Graag uw woning een nieuwe look geven met trendy binnendeuren en een laminaatvloer die stijl en klasse ademt? Ontdek wat Timmer- & Schrijnwerk Hoboma in Dadizele voor u kan doen en neem vandaag nog contact met ons op om uw project verder te bespreken.